Vægttab skal tit gøres i små nøk

11 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi har nok alle set de mennesker, som der fremviser nogle gamle par bukser, der tydeligt er alt for mange størrelser for store til dem, som de bredder ud.

De påstår så, at de har tabt sig mange kilo, og det er da garanteret også rigtigt, men måske bliver der lige pyntet lidt på sandheden, at der faktisk tog længere tid, end hvad man skriver.

Og så var det heller ikke sjovt, for man havde forsøgt sig med et vægttab i Herlev i mange år, hvor man til sidst måtte sætte sig på en streng kur og dyrke en masse motion.

Det var simpelthen for helbredets skyld, for ellers ville det være gået galt; så det var ikke sjovt, men det var nødvendigt.

Men det er nemt for os andre at analysere det billede som, at det bare lige var et par uger eller en måned eller to, det tog, for man har ikke den store tidsfornemmelse for den slags, før man selv står det.

image

Tag de små sejre med vægttab ad gangen

De fleste mennesker skal helst finde den metode, som der passer til dem, hvor det stadig er tåleligt at leve.

Det betyder så også, at det kan komme til at tage en del tid, før man kommer ned på det vægttal, som man ønsker sig.

Derfor skal man sætte sig nogle delmål og fejre de små sejre, hvor man så måske spiser lidt for meget og slækker på motionen, så længe man vejer det op med det sunde senere igen.

Det kommer til at tage tid, og sammenlagt bliver det også hårdt, men man skal huske sig selv på, hvorfor man gør det, og at det bliver et skønt resultat i sidste ende.

Til sidst handler det så om at holde den gode vægt, som kan blive svært nok i sig selv.

Flere Nyheder