Undgå indbrud og tyveri med videoovervågning

19 januar 2020
Astrid Pedersen
Undgå indbrud og tyveri med videoovervågning

Hvert år udsættes i tusindvis af danske familier for indbrud i deres hjem. Det er rigtig ubehageligt at komme hjem til et hus eller en lejlighed, som er blevet endevendt af ubudne gæster.

I mange tilfælde går tyvene målrettet efter let omsættelige varer som for eksempel elektronik eller designer lamper. Men ofte må de ulykkelige familier også se ting med høj affektionsværdi gå tabt – for eksempel arvestykker, sølvtøj, smykker og nips. Og det sker heller ikke sjældent, at tyve i frustration over ikke at finde hvad de forventede, smadrer møbler og andet inventar.

Gør hjemmet trygt og sikker med videoovervågning

Hvis du ønsker at kunne forlade hjemmet i vished om at eventuelle indbrud kan stoppes i opløbet, er det en god idé for det første at investere i et effektiv alarm system, gode, stærke låse på alle døre og vinduer – og videoovervågning af alle rum.

Med moderne videoovervågning kan du følge dit hjem live på webcam, og modtage en besked på din smartphone, skulle der være bevægelse i dit hjem når du ikke er hjemme. De smarte overvågningskameraer kommer nemlig ofte med bevægelses sensor, som trigges ved menneskers tilstedeværelse i boligen. Så kan du ringe til dit vagt firma eller til politiet og få tyvene standset inde de slipper af sted med tyveri af dine ejendele.

Fordelen ved at lade boligen overvåge ved hjælp af overvågningskamera er desuden, at skulle tyvene slippe væk, vil politiet kunne bruge optagelserne i forbindelse med efterforskning. Du kan også anvende optagelser af tyveriet som dokumentation over for dit forsikrings selskab, og dermed opnå hurtigere sags behandling. Samtidig giver mange forsikrings selskaber rabat på forsikrings præmien, når man vælger at anvende videoovervågning som tyveri sikring i hjemmet. Hos DKKamera kan du finde gode og billige systemer til videoovervågning af private hjem.

Få mere information på dkkamera.dk

Flere Nyheder