Styrk dine medarbejderes sprogkundskaber med et engelsk sprogkursus

08 juni 2020
Astrid Pedersen

I dag kan langt de fleste danskere gøre sig forståeligt på engelsk – i hvert fald indtil en vis grad. Men der er stor forskel på det engelsk som tales i film og serier på tv, og så det niveau af engelsk som er påkrævet i professionel sammenhæng. Og derfor findes der stadig sprogkurser i engelsk tilrettet virksomheder i Danmark.

Hvorfor sende medarbejderne på engelsk sprogkursus?

Hvis dine medarbejderes skole engelsk trænger til en lille opstramning, er det en god idé at lade dem gennemgå et intensivt kursus i engelsk. Mange virksomheder, som arbejder med specifikke produkter eller ydelser, bevæger sig i en verden hvor den korrekte kommunikation er er af yderste vigtighed.

Selv om man selv mener at man mestrer det engelske sprog på forhandlings niveau, er dette ikke altid tilstrækkeligt. Der kan hurtigt opstå sproglige misforståelser, som kan vise sig at være katastrofale. Engelsk er et sprog som, på trods af sin tilsyneladende enkelthed, er fyldt med faldgruber og sproglige spidsfindigheder. Det er klogt at udvise en vis form for ydmyghed over for det mangfoldige sprog. Og så kan man samtidig få pillet lidt ved de mange fordomme og dårlige vaner, som kan være opstået efter mange år med amerikanske film og serier.

Hvor finder jeg et intensivt engelsk sprogkursus i Aarhus?

Hos Ypsilon, som er en af de førende danske udbydere af sprogkurser på højt niveau, kan du altid tilmelde dine medarbejdere et lærerigt og givende engelsk sprogkursus. Sprogkurser hos Ypsilon tager udgangspunkt i deltagernes sproglige niveau, og vil på ganske kort tid levere ganske enestående resultater.

Der arbejdes på Ypsilon sprogkurser med såvel grammatik, korrekte sætnings konstruktioner og udtale, og efter virksomhedens ønsker kan der arbejdes med professionelt ord forråd og komplekse tekster. Du kan læse meget mere om engelsk sprogkursus hos Ypsilon i Aarhus på hjemmesiden Ypsilon.dk

Flere Nyheder