Sådan vælger du det rigtige løbebånd

Holder du af at løbe, kan det være, at du har overvejet at få et løbebånd derhjemme. I det tilfælde kan du jo løbe, lige når du vil – uanset vejret. Når det er koldt, mørkt, regner eller sner, kan det jo være en del sværere at komme ud af døren. Derfor kan det være rart for dig at have et løbebånd, hvor du kan træne. Dermed kan du holde løbeformen ved lige uanset vejret. 

Men hvilket løbebånd skal du så vælge? Der findes jo mange forskellige slags. Det findes der ikke et entydigt svar på, da vi jo alle er forskellige. Det er dog en god ide for dig, at du tjekker guiden på fitfact.dk. De har skrevet en stor guide til, hvilke løbebånd der vil være de bedste i forskellige situationer. Derfor kan hurtigt blive klogere på, hvilket der vil være det bedste for dig. Læs guiden på fitfact.dk/fitnessmaskiner/loebebaand/loebebaand/

Highlights fra guiden 

Vi kan slet ikke komme ind på alle detaljerne fra guiden her, men du kan få nogle highlights. Hvis du er seriøs i forhold til at købe et løbebånd, vil det dog klart være det smarteste for dig, at du går ind og læser guiden på fitfact.dk selv. De konkluderer dog, at Sole F63 202 i følge dem vil være det bedste til hjemmetræning. Det skyldes, at det har en kvalitet, der svarer til dem, du finder i et fitnesscenter. Samtidig har det også en fornuftig pris, hvilket betyder, at du stadig kan være med som privat person. 

Andre løbebånd, du skal holde øje med, er Nordic Track Commercial 2950 og Masterfit TP 150. Det første har en kvalitet, der passer til et træningscenter. Prisen ligger dog også i den høje ende, hvilket betyder, at det ikke er alle, der vil have råd til det. Masterfit TP 150 ligger derimod lavere prismæssigt, men har stadig en god kvalitet.