Sådan vælger du den rigtige kontinentalseng

31 august 2021
Emilie Ann Jacobsen

Er du på jagt efter en ny seng, kan det være, at du overvejer en kontinentalseng. Det er en seng, der er delt op i tre forskellige lag. Det giver den en meget høj grad af komfort, hvilket selvfølgelig er vigtigt, da du jo ligger omkring otte timer i sengen hver nat. Det handler derfor om, at du vælger en kvalitetsseng, som du kan have glæde af i mange år fremover. 

For at træffe det bedst kvalificerede valg er det en god ide for dig, at du læser en guide som den, du finder hos sovneksperterne.dk. Det er en omfattende guide, hvor de kommer rundt om flere forskellige typer af senge. Dermed kan du hurtigt finde ud af, hvad du skal lægge særlig vægt på, når du skal vælge en kontinentalseng. 

Først og fremmest er det en god ide, at du vælger en, der har fem eller syv komfortzoner. Komfortzonerne giver din krop den støtte, den har brug for hele vejen ned igennem. Madrassen er altså blødere ved dine hofter, så de kan synke lidt ned, mens den er fastere ved dit hoved og dine fødder, der ikke har brug for at synke så meget ned. 

Topmadrassen er en vigtig del af kontinentalsengen 

Når du vælger en kontinentalseng, er det også vigtigt, at du bruger noget tid på at vælge den helt rette topmadras til. Den er nemlig en vigtig del af sengen og for, hvordan din soveoplevelse bliver. 

Du kan få topmadrasser i forskellige tykkelser og forskellige materialer. Har du problemer med ondt i ryggen, kan det være rart for dig med en topmadras i memoryskum, der former sig efter din krop. 

Memoryskum bliver dog meget varmt. Har du problemer med, at du sveder meget om natten, kan du i stedet gå efter en topmadras med en kølende effekt. 

Flere Nyheder