Mangler du inspiration til hurtig dessert? Få tre bud her

14 januar 2019
Emilie Ann Jacobsen
image

På en hverdagsaften, hvor du pludselig får lyst til noget sødt, kan det også være, at du ikke har så mange ideer til, hvad du lige skal lave. Det skal helst være noget, der er nemt og hurtigt, og hvor du har alle ingredienserne derhjemme. 

Her giver vi dig tre bud på nemme desserter, der ikke tager lang tid at tilberede, og hvor du med stor sandsynlighed har alle ingredienserne derhjemme. Vi har skrevet artiklen i samarbejde med dk-kogebogen.dk, hvor du kan finde alle opskrifterne. 

1. Pandekager

Pandekager er virkelig nemme for dig at tilberede, og du har som regel, hvad ud skal bruge i køleskabet. Det drejer sig nemlig bare om helt almindelige ingredienser som hvedemel, mælk, smør, æg og sukker. Det hele skal blandes sammen, og så steger du dem ellers bare på panden. Nemmere kan det næsten ikke blive. 

Du kan komme en lang række forskellige former for toppings på. Det er lige fra frisk frugt og honning til chokolade og syltetøj. Det giver dig mulighed for at få pandekagen til at smage, som du bedst kan lide det. 

2. Havregrynskugler

En anden god mulighed for dig for at tilberede en nem dessert er, at du tilbereder havregrynskugler. Til det skal du bare bruge smør, havregryn, flormelis og kakao. Det er som regel også ingredienser, der findes i de fleste køkkener. Det hele skal blandes sammen til en lind dej og derefter trilles til små kugler. Du kan rulle kuglerne i sukker, kokos eller krymmel for at give dem lidt ekstra smag og noget crunch. 

3. Smoothie

Der er ingen, der siger, at en dessert ikke også kan være sund, og når du spiser en smoothie til dessert, er det lige præcis, hvad den er. Du kan tilberede smoothies af en lang række former for frugter og grøntsager. Når du gerne vil have, at den er sød, bør du gå efter at komme frugter som bær, bananer, æble og ananas i. Som regel vil du i hvert fald have mindst en af frugterne i dit køkken. 

Flere Nyheder