Køb en robot plæneklipper og slip for det kedelige arbejde

Glæderne ved at have egen have er mange. Det er nærmest terapeutisk at luge, plante og så, og se se frugterne af éns arbejde når blomster, buske og andre planter spirer frem i løbet af foråret og den tidlige sommer.

Hvad der dog også spirer frem er græsset i din græsplæne. Hvis denne skal fremstå smuk og veltrimmet kan du roligt regne med at skulle sætte flere timer af til græsslåning hver uge i løbet af sommer perioden.

Det er de færreste have ejere som anser græsslåning som en af de mest givende og inspirerende stykker have arbejde der findes. Og derfor kan du med fordel overlade opgaven til en robotplæneklipper.

Hvordan fungerer en robotplæneklipper?

Måske er du lidt betænkelig ved at anskaffe en af de moderne og højteknologiske robotplæneklippere. Man har da hørt om at de stikker af hjemmefra, eller ødelægger blomsterbedene. Men du kan være ganske rolig. Så længe du sørger for at få kanttråd til robotplæneklipper nedlagt eller monteret på korrekt vis bliver din robotplæneklipper på matriklen, og du undgår at få ødelagt dine bede.

Kanttråd til robotplæneklipper er et særligt kabel som enten nedfræses under jorden i hele havens omkreds, eller monteres i jordhøjde langs plænens kant. Det er umiddelbart smartest at få nedfræset kanttråd til robotplæneklipper frem for at montere den over jorden. På den måde undgår du at falde i kablet – og du vil kunne benytte kablet i al fremtid, selv med en ny robotplæneklipper.

Den intelligente robotplæneklipper

Du behøver faktisk slet ikke at være hjemme for at få glæde af din robotplæneklipper. Den kan nemlig programmeres til at slå din græsplæne i løbet af dagtimerne mens du er på arbejde. Og en moderne robotplæneklipper kan selv regne ud hvornår det er på tide at få opladet batteriet.

Læs mere om den smarte robotplæneklipper på husblog.dk