Her kan du få lavet ultralydundersøgelse i København

10 juli 2021
Silje Hansen

En ultralydundersøgelse eller ultralydscanning kender de fleste nok i forbindelse med en graviditet. Her er der den obligatoriske scanning, som bliver foretaget efter 3 måneder. Hvis man som par ikke kan vente så længe, eller har behov for at se sit barn igen, kan du bestille en tid til ultralydundersøgelse. 

Ved en ultraludundersøgelse bliver der smurt lidt kølig gel på maven f.eks., hvor man placere scanneren. Her vil der som regel være en skærm, hvor du kan følge med i undersøgelsen. Her vil lægen kunne vise dig dit barn som helhed og de enkelte detaljer. Ved en ultralydundersøgelse kan man både se, hvordan blodet løber, hvordan hjertet banker samt om alt er som det skal være.

En ultralydundersøgelse bliver også anvendt for at se om fosteret i maven har udviklet sig som det skal, samt om der er tegn på nogle misdannelser. På denne måde kan det blive taget i forkøbet.

Hvem kan have gavn af en ultralydundersøgelse?

En ultralydundersøgelser bliver meget hyppigt anvendt af sundhedsvæsenet i dag. Det bliver særligt anvendt under graviditeter, da man her kan føler fosteret udvikling helt frem til fødslen. Her kan man følge graviditeten så tæt, at man kan tage mange af de komplikationer og udfordringer undervejs i forløbet. Dermed mindsker man sandsynligheden for misdannelser eller børn med downs efter fødslen.

Hvor kan du få lavet en ultralydundersøgelse i København?

Hvis du er på jagt efter en af Københavns bedste og mest foretrukne klinikker for ultralydundersøgelse, kan vi varmt anbefale dig at besøge noerrevold.dk. Det er en moderne klinik, der har eksisterende siden 1950. 

Her kan du både få lavet en ultralydundersøgelse eller røntgenundersøgelse af det bedste udstyr der er på markedet. De er kendt for at yde en god service og hurtig behandlingstid. Du kan blandt andet se deres skarpe priser på deres hjemmeside. 

Flere Nyheder