Gør Excel til dit bedste arbejdsredskab med Excel kurser

Arbejder du til daglig med data håndtering, økonomi og regnskab eller måske Business Intelligence? Så bruger du med sikkerhed Microsoft Excel som arbejdsredskab i det daglige. Og du har med stor sandsynlighed aldrig udnyttet denne applikation til dens fulde potentiale.

Hvad kan jeg opnå med et kursus i Excel?

Hvis du ønsker at optimere dine arbejds processer og samtidig blive skarpere til at udnytte de mange funktioner i Microsoft Excel er der alt at vinde ved at gennemføre et vel tilrettelagt Microsoft Excel kursus.

Du vil kunne lære en masse om indbyggede funktioner i den versatile applikation som du måske overhovedet ikke anede eksisterede. Du vil få en grundig introduktion til korrekt anvendelse af de formler og funktioner som følger med i Microsoft Excel, således at du kan skyde genvej til hurtigere løste opgaver. Og så vil du kunne skabe overblik over større data mængder ved hjælp af forenklende søgninger,pivot tabeller og mange andre nyttige redskaber.

Hvilke Microsoft Excel kurser findes der?

Hvis du leder efter det helt rigtige Microsoft Excel kursus som matcher dine behov kan du med sikkerhed finde det hos 4D. Den danske kursus udbyder 4D har igennem mange år beriget det danske erhvervs liv med IT kurser på alle niveauer – her under selvfølgelig også kurser i samtlige Microsoft Office applikationer, inklusive Microsoft Excel.

Uanset om du er helt grøn inden for anvendelse af regneark og derfor leder efter en generel indføring i Microsoft Excel eller om du søger kurser af mere specialiseret art kan du finde hvad du leder efter i det store kursus katalog hos 4D. Du kan med fordel lægge ud med det gratis seminar ”Excel – Så mange muligheder” som er en introduktion til Microsoft Excel på arbejdspladsen.

Du kan læse mere, og tilmelde dig det gratis seminar hos 4D på 4d.dk