Flotte holdbare terrassebrædder

Nu er foråret her, den varme tid nærmer sig, hvor vi opholder os mere udenfor. Det er skønt med have, men en terrasse er perfekt til at få stole og borde, grill, solvogn mm. til at stå stabilt. Om sommeren er vi måske på terrassen hver dag eller aften. Vi samles til frokost eller aftensmad ved grillen med familie eller venner, eller du nyder måske en bog eller at drikke din øl eller kaffe på terrassen.

Hvis du har en terrassevarmer, og I bruger tæpper og sidder i læ, kan I bruge terrassen forår og efterår også. I kan tænde stearinlys og drikke noget varmt og forlænge sommeren på jeres terrasse på den måde.

Sæt jeres eget præg på ny terrasse

Hvis I ikke har haft en terrasse før, er I måske helt på bar bund, eller måske har I besluttet at skifte den gamle ud. På lavpristrae.dk kan I finde forskellige typer terrassebrædder, og her kan I se, hvordan de flotte brædder kan få terrassen til at se naturlig og hyggelig ud. I kan sætte jeres eget præg på den nye terrasse, da der er mange farver, mål og nuancer at vælge imellem, og I kan dermed få den til at passe til jeres bolig og stil.   

Holdbarhed og stil

De tryk- og brunimprægnerede terrassebrædder gør, at de holder længe. Trygimpræneret træ er behandlet, så det kan klare forskelligt vind og vejr og er desuden stærkt i forhold til svampe- og insektangreb. Deres holdbarhed er ca. 20 år. 

Brunimprægnerede terrassebrædder er også meget holdbare i det danske klima, men de kan ikke ligeså godt klare kontakt med jord og vand. De er dog stadig populære, og mange vælger dem også for det smarte og smukke udseende.  

Hvis du vil være fri for vedligeholdelse, kan du vælge komposit, da de er lavet af træ, plastik og bindemiddel. Det ligner stadig træ, men du har ikke splinter og løse skruer eller de udgifter, som vedligehold kræver. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *