Find Kronjyllands bedste bedemænd

Har du netop mistet et familiemedlem, en kær ven eller måske en ægtefælle har du brug for hjælp til det praktiske i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Og her kan du med fordel vælge en professionel bedemand.

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Du bør aldrig gå på kompromis med kvaliteten når du vælger den bedemand som skal varetage forberedelsen af din kære afdødes begravelse eller bisættelse. Derfor skal du altid gå efter en bedemand som er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og dertil kvalitets certificeret efter ISO standarden.

Du bør samtidig vælge en bedemand som residerer i det område hvor begravelsen eller bisættelsen skal foregå. På den måde er du sikret den bedste service og en bedemand som kender lokalsamfundet.

Hvor kan jeg finde bedemænd i Tårs?

Hvis du leder efter en dygtig bedemand eller en begravelsesforretning som kan forestå begravelse eller bisættelse i Tårs, Hjørring, Hirtshals, Sindal, Pandrup eller Brønderslev er det Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri du skal have fat på. Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri er den største sammenslutning af bedemænd i Vendsyssel.

Med afdelinger i alle oven for nævnte byer er Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri den begravelsesforretning som har det bedste og mest indgående lokal kendskab. Dette er en kæmpe fordel når det handler om at forberedelse og afvikling af begravelse eller bisættelse. Din bedemand fra Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri vil have god kontakt til den lokale præst i den kirke hvorfra den afdøde skal bisættes.

Uanset om der skal foretages en traditionel jordfæstelse med dertil hørende ceremoni , eller om den afdøde ønskede sig en kremering med eftrefølgende nedsættelse af urne eller askespredning, kan din bedemand fra Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri hjælpe dig. Og dette gælder også hvis den afdøde tilhørte en andet tros samfund end det lutheransk protestantiske, eller ønskede at blive begravet i uindviet jord.

Læs mere om Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri på baggesen.dk