Få den bedste parkeringsservice med kompetente parkeringsvagter

19 januar 2021
Astrid Pedersen

Som administrator af en beboelsesejendom eller et kontorkompleks med tilhørende parkeringspladser oplever du måske, at disse ofte er optaget af biler, som intet har at gøre på matriklen. Og så bør du overveje at indføre parkeringskontrol.

Få hjælp til parkeringskontrol med uddannede parkeringsvagter

Hvis du oplever problemer med uvedkommende parkering på dine private parkeringspladser, kan du overveje at få hjælp fra et professionelt parkeringsfirma. Her vil du kunne få tilbudt en parkeringsløsning, som blandt andet kan indeholde parkeringskontrol.

Der findes flere forskellige måder, hvorpå man kan implementere parkeringskontrol på sine parkeringspladser. I nogle tilfælde kan man opsætte bomme eller pullerter, som udgør en form for adgangsbegrænsning.

Det betyder, at kun biler med tilladelse kan komme ind på parkeringspladserne, og kontrollen effektueres ved hjælp af nummerpladegenkendelse eller adgangstokens. Men dette er ikke altid muligt, og i så tilfælde kan parkeringskontrollen foregå ved hjælp af parkeringsvagter.

Hvordan fungerer en ordning med parkeringsvagter?

Når du vælger at lade parkeringsvagter patruljere på dine parkeringspladser, vil dette i sig selv virke afskrækkende på de personer, som ellers ville have set deres snit til at opnå gratis parkering.

En parkeringsvagt har nemlig både hjemmel og beføjelse til at udstede bødeforlæg i tilfælde af uretmæssig eller hensynsløs parkering. Det betyder, at en parkeringssynder vil kunne se frem til en klækkelig bøde, hvis han eller hun forbryder sig imod dine parkeringsregler.

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt du selv skal forestå inddrivelse af den skyldige sum i forbindelse med udskrivning af parkeringsafgifter. Den klarer dit parkeringsfirma nemlig for dig. Og samtidig sørger parkeringsfirmaet for at opsætte behørig skiltning, som forhåbentlig også kan skræmme uvedkommende væk fra dine parkeringspladser.

Du kan få den bedste hjælp til en fleksibel parkeringsløsning hos det danske parkeringsselskab UnoPark – læs mere på UnoParks hjemmeside UnoPark.dk eller bestil et møde med en parkeringskonsulent.

Flere Nyheder