Dette webhotel skal du bruge til din blog

08 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Drømmer du om at starte en blog, hvor du kan dele ud af dine tanker og følelser med andre? Eller hvor du kan dele din passion om et givent emne med dem? I så fald har du sikkert fundet ud af, at der lige er et par tekniske beslutninger, du skal træffe, inden du kan få din blog stablet på benene. 

Først og fremmest skal du vælge, hvilket webhotel du gerne vil have, at din blog skal ligge på. Det nemmeste i dag er nemlig, at du opretter din blog som en almindelig hjemmeside. Det giver dig langt flere muligheder, end hvis du opretter den som en blog på en af de blogsider, der findes. 

Men hvilket webhotel skal du lige vælge, tænker du måske. Der findes jo så mange muligheder. Vi vil anbefale, at du vælger et dansk webhotel. Dels kan det gøre din blog lidt hurtigere at indlæse, dels er det rart for dig, at du har adgang til dansk support. 

Mange abonnementer at vælge imellem hos Simply.com

Et af de danske webhoteller, der er værd for dig at overveje, er Simply.com. De har en række forskellige abonnementer at vælge imellem. Når du starter ud med din blog, kan du typisk starte med deres basic suite abonnement. Det vil passe godt til en mindre blog, hvor der endnu ikke er så meget trafik. 

Hvis du har en formodning om, at der kommer til at være mange, der gerne vil følge din blog fra start af, kan du selvfølgelig vælge en af deres andre abonnementer. Men de fleste bloggere starter jo stille og roligt op med få læsere, og for nogle tager det jo så fart derfra. Hvis du er en af dem, kan du altid senere opgradere dit abonnement hos Simply.com. Dermed bliver din blog ved med hurtigt at blive indlæst, også selvom du får mange flere besøgende. Læs mere på https://www.simply.com/dk/products/ 

Flere Nyheder