Bringer en skønhedsbriks virkelig skønheden frem?

Forstå os klart: Det er jo ikke fordi, en skønhedsbriks i sig selv fremkalder skønheden i en person.

Det er mare et udgangspunkt for, hvordan man kan begynde at gøre en person smuk, når man har mulighed for at bruge fundamentet i form af en skønhedsbriks.

Sådan en kan erhverves her: https://www.altermed.dk/da/skonhedsbrikse-c-64/

Det er mere udtrykket med “skønhed”, som vi skal se nærmere på her, for selvom det blot er et navn til denne anordning, så er det alligevel meget at lægge over et enkelt møbel, at man regner med, at når man har nedsunket sig i sådan en, så vil man komme derfra som virkelig smuk.

Men hvad skal der til for, at man vender smuk derfra, og kan det overhovedet lade sig gøre?

En skønhedsbriks er et godt sted at starte, da man så her har kontrol over kunden, hvor man også har godt udstyr til rådighed og ofte bedre lys, så man kan begynde på den forvandling.

En forandring til at blive smuk

Man kan sige, at hvis man har et endemål om at få lagt noget bestemt makeup med videre for at se ud på en bestemt måde, så er det en lettere fremgangsmetode, end at man bare prøver sig frem.

Men så er der jo mere tale om at nå et bestemt resultat end at blive decideret smuk?

Desuden holder mange sig til de vante rutiner, der gør dem “smukke”, fordi de er bange for, at de kommer til at se “grimme” ud, hvis de prøver sig noget andet.

Men skønhed er jo altid i øjnene på den, der ser, så måske vil en behandler mene, man kan gøre noget andet for at fremhæve en skønhed.

Resultatet kan så se flot ud, men hvis kunden i sig selv ikke er tilfreds, er der så tale om skønhed?

Det er næsten et etisk spørgsmål.