Beskyt din badmintonketcher bedst muligt

Der er noget skønt over at erhverve sig en god badmintonketcher, når den er så funklende ny, og den næsten dufter frisk fra fabrikken eller håndværkeren.

Man kan næsten ikke nænne at bruge den, fordi den så vil få slitage, men også kun lige; for mange ketchere bliver først rigtig gode, når de er brugt lidt til. Ligesom når sko strammer i starten, og de lige skal gås til.

Så ender det jo også med at blive en personlig ketcher, fordi man kan se, hvor de forskellige slag og mærker er kommet til, og man kan måske ligefrem huske de vigtige kampe, hvor ketcheren fik et bestemt slag.

Men selvom en ketcher er skabt til at blive brugt, så skal den helst også kunne blive brugt længe, og her afhænger det virkelig af, at du som spiller selv passer godt på den.

Du skal købe sådan en badmintonketcher af godt materiale fra en god fabrikant, hvor det er af høj kvalitet, så du ved, du kan bruge den i mange år fremover.

Dernæst er det smart at vikle håndtaget ind i noget binding, så man har bedre greb om det, og er ketcheren af træ, kan man give den noget beskyttelse.

Man skal også have en god taske til at have ketcheren i, så den ikke bare bliver transporteret rundt i hånden udover, når man skal spille med den.

Ketcheren skal være godt beskyttet i tasken, så den ikke får slag af at blive båret rundt. I tasken kan man så også have andre remedier til sporten.

Husk at skifte strenge på den nogle gange og lad være med at hænge den op i disse tråde, når du ikke bruger den.

Pas også på med at have den liggende i lokaler, hvor der er stor temperaturforskelle, da det kan gå ud over ketcherens ydeevne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *